Sociale Vraagbaak toegespitst op Rozendaal

De sociale vraagbaak van de gemeente Rheden en Rozendaal helpt u op weg.

Heeft u moeite met boodschappen doen? Of zoekt u hulp voor uw kind dat wordt gepest? De sociale vraagbaak van de gemeente Rheden en Rozendaal helpt u op weg. Sinds begin deze week is de website www.socialevraagbaak.nl in de lucht. De website, een initiatief van de gemeente Rheden, Rozendaal en Biblionet ID, bevat veel informatie over gezondheid en zorg, huishouding, opvoeden en opgroeien en sociaal leven. Maar ook vervoer en mobiliteit, werk, wonen en wetten en regelgeving komen aan bod.

Behalve algemene informatie is de website ook toegespitst op inwoners van onze gemeente. Een groot aantal organisaties in om en de gemeenten Rozendaal en Rheden stelde informatie beschikbaar. Deze is verwerkt in de website en wordt regelmatig bijgewerkt. De website werkt het makkelijkst door uw vraag in de zoekbalk te typen. U kunt ook via bepaalde onderwerpen of situatie een antwoord op uw vraag vinden. Neem een van de komende dagen eens een kijkje op deze sociale kaart van de gemeente. Ik vind het als wethouder sociaal domein een aanwinst voor onze gemeente!

Anton Logemann, email: a.logemann@rozendaal.nl