Verkoop kavels project de Del

De gemeente is gestart met de verkoop van de kavels van het project De Del. Het totale project omvat maximaal 64 woningen. Projectontwikkelaar Credo biedt 44 kavels met woning aan en de gemeente maximaal 20 vrije kavels. Van deze 20 kavels hebben er 8 een vaste omvang, variërend van 525 m² tot 1.274 m². De overige uitgeefbare grond is verdeeld in stroken van circa 150 m², die in maximaal 12 kavels worden verdeeld en verkocht. Als men een vrijstaande woning wil realiseren kan de kavel worden samengesteld uit minimaal vier en maximaal zes stroken. Hierdoor kan men zijn eigen kavelgrootte bepalen, variërend van circa 600 m² tot circa 900 m². Bij een twee-onder-één kap woning  kan de kavel worden samengesteld uit minimaal drie en maximaal zes stroken, waardoor de kavelgrootte varieert van circa 450 m² tot circa 900 m².

Voor de verkoop van de kavels heeft de gemeente een adviseur ingeschakeld, mevrouw Esther van der Veer van Veerhuis Vastgoed. Voor meer informatie over de woningen en de kavels kunt u ook terecht op de website www.wonenoprozendaal.nl of kunt u met haar contact opnemen, per telefoon: 06 - 81 78 90 47, of email: info@wonenoprozendaal.nl